Overnachten in Antwerpen

Een sfeervolle 2 persoonskamer met inloopdouche, privéterras & en-suite minikeuken ( no-cooking) met thee- en koffie faciliteiten op de derde verdieping van een woonhuis. ​Perfect gelegen in een aantrekkelijke buurt van Antwerpen. Vlakbij de Schelde , het centrum en het hippe Zuid.  Ideaal om een weekendje te shoppen of een cultuuruitstap. Maar ook te huur per week. Theatergezelschappen maken geregeld gebruik van de kamer om bekende acteurs, actrices en muzikanten logement aan te bieden. Bovendien kan ook het hele huis gehuurd worden​ op langere termijn. (max 4 pers)

 

Tarieven en beschikbaarheid:  stuur een mailtje.( zeesterreke@yahoo.com)

 

https://www.airbnb.be/rooms/67771

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Olijfolie Extravergine​ te koop

December 1, 2018

1/8
Please reload

Recent Posts

February 1, 2015

July 12, 2014

January 4, 2014

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us

 ann verhelst